Konfliktusfeloldó tréning

A konfliktusfeloldó tréning célja, hogy az együttműködést akadályozó gátak, fékek, konfliktusok a felszínre kerüljenek, oldódjanak, így elháruljanak az akadályok a hatékony együttműködés elől. 

A program során az outdoor gyakorlatok célja az, hogy – megfelelő előkészítést követően – a csoportot feszítő konfliktusok, ellentétek a felszínre kerüljenek. Ezen konfliktusok lehetnek interperszonálisak, illetve szervezetiek is.

A tréner szerepe ebben az esetben is nagyon fontos. Ezen programok esetében a tréner nem csak összeállítja a programot, megfelelően levezeti a gyakorlatokat, hanem a feldolgozás során professzionálisan „irányítja/tereli/moderálja” a beszélgetést, annak érdekében, hogy a felmerült gátak és akadályok elháruljanak a sikeres együttműködés elől.

Ezen programok esetében a tréning előtt komoly előkészületek szükségesek. Interjúk a csoport vezetőivel, tagjaival, esetleg előzetes tesztek, felmérések is szükségesek lehetnek.

Érdeklődés további információkról

Kérjük, hogy az alábbi mezők kitöltésével minél pontosabban írják le elképzelésüket, kérésüket. A cégre és igényre vonatkozó mezők kitöltése nem kötelező, ám több információ birtokában pontosabb választ tudunk adni. Az információkérés nem minősül ajánlatkérésnek.
Információkérése a TréningPartner Kft. központi e-mailcímére érkezik, amelyhez csak munkatársainknak van hozzáférése. Az adatok kezelésére adatkezelési tájékoztatónk vonatkozik.

Kapcsolattartó adatai
pl. 06704160699
* szükséges a kitöltése az információkéréshez


Újdonságainkért, híreinkért kövesd a Facebook oldalunkat!