Vezetőként is találkozhatunk olyan helyzetekkel, melyekben szükségünk van új impulzusokra, arra, hogy rátaláljunk egy másfajta működési vagy látásmódra. Lehetnek elakadásaink, dilemmáink. Van amikor elég, ha ezt vezetőtársainkkal, vagy magánéletbeli társainkkal átbeszéljük. Van amikor nincs ilyen lehetőségünk, vagy ezt már kimerítettük, és látjuk, hogy másra van szükségünk. A környezetünkben lévő embereket ugyanis érintettségük, a rólunk vagy a helyzetről kialakult véleményük akadályozhatja abban, hogy a hozzánk passzoló, aktuálisan legjobb megoldás kialakításában segítsenek. Egy jó coach képes arra, hogy (rejtett vagy nyílt) agenda nélkül támogassa ügyfelét. Támogatja a vezetőt saját erőforrásainak feltárásában, tudatosításában és ezek minél gyakoribb használatában, valamint a helyzethez és személyiségéhez legjobban illő megoldási módok megtalálásában és megvalósításában.

Vezetőknek szóló coaching folyamatainkat például a következő tématerületek kapcsán ajánljuk:

  • Vezetővé válás kihívásai
  • Női vezetők kihívásai
  • Kommunikációs eszköztár bővítése
    • Hogyan találjam meg a hangot különböző kommunikációs stílusú kollégákkal?
    • Mikor és hogyan legyek asszertív és mikor válasszak más stratégiát?
  • Konfliktushelyzetek megoldása, megelőzése
  • Munka/magánélet egyensúly kialakítása és fenntartása
  • “Fenntartható” vezető, “fenntartható” csapat – hogyan csináljam?

Alkalmak száma: egyeztetés alapján. Általában 5 -10 alkalom.

Érdeklődés további információkról

Kérjük, hogy az alábbi mezők kitöltésével minél pontosabban írják le elképzelésüket, kérésüket. A cégre és igényre vonatkozó mezők kitöltése nem kötelező, ám több információ birtokában pontosabb választ tudunk adni. Az információkérés nem minősül ajánlatkérésnek.
Információkérése a TréningPartner Kft. központi e-mailcímére érkezik, amelyhez csak munkatársainknak van hozzáférése. Az adatok kezelésére adatkezelési tájékoztatónk vonatkozik.

Kapcsolattartó adatai
pl. 06704160699
* szükséges a kitöltése az információkéréshez

Újdonságainkért, híreinkért kövesd a Facebook oldalunkat!