Vezető újratöltve – vezető képzés

Ez a vezető képzés a legfontosabb feladatokat veszi sorra és ehhez ad praktikus tanácsokat, jó gyakorlatokat, táv-vezetés helyzetéhez igazítva.

Rengetegen, kényszerből vagy önként, otthonunk munkahellyé alakítására vállalkoztunk.

 • De mit jelent „otthonról” dolgozni? Milyen kihívások jelentkeznek home office-ban?
 • Hogy lehetek/legyek úgy ott vezetőként a munkatárs mellett, mögött, hogy túl sok se legyek neki, de támogatni is tudjam, ha igényli?

Az ilyen helyzetben felmerülő kérdéseket szem előtt tartva szedtük csokorba a táv-vezetésre vonatkozó jó gyakorlatokat, tapasztalatokat, sok-sok példával. A hasonló cipőben járó vezetők ezeknek a jó gyakorlatoknak a megismerésén keresztül oszthatják meg egymással is saját sikereiket, vagy esetleg kudarcaikat, maguk és egymás épülésére, a képzés keretein belül.

Nyerj betekintést a vezető képzésbe! Nézd meg a „Dolgozz a bizalomért!” modul videóját:

Szeretnék információt kérni a tréningről!

MIRŐL SZÓL A VEZETŐ KÉPZÉS?

A képzés a vezetők legfontosabb feladatait veszi sorra és ehhez ad praktikus tanácsokat, jó gyakorlatokat, elsősorban a táv-vezetés helyzetéhez igazítva. Természetesen a jó vezetői gyakorlatok más szituációkban ugyanúgy hasznosak és fontosak. Ki ne tartaná például fontosnak a bizalom fenntartását és a bizalmi szint folyamatos növelését, vagy akár az egyértelmű feladatkiadást és utánkövetést, akár otthonról dolgozik, akár az irodában tevékenykedik?  Az otthonról történő munkavégzés következtében viszont számos, egyértelműnek tűnő vezetői feladat igényel más megközelítést, több empátiát. Ezekre vonatkozóan kaphatnak a résztvevők ötleteket, példákat, szerezhetnek tapasztalatot egymástól és a tananyag segítségével.

MI FOG VÁLTOZNI, MIUTÁN ELVÉGEZTE A VEZETŐ KÉPZÉST? MIRE LESZ KÉPES A VEZETŐ KÉPZÉS UTÁN?

 • A résztvevők képesek lesznek tudatosan átgondolni az otthoni munkavégzés által jelentett kihívásokat és ebből fakadó vezetői feladataikat, és azokat a példák, gyakorlatok, megosztott jó gyakorlatok segítségével struktúrált módon meg is valósítani.
 • A résztvevők hasonló helyzetben járó más vezetőkkel megoszthatják és közösen dolgozhatják fel tapasztalataikat, dilemmáikat.

TARTALOM

A táv-vezetők legfontosabb teendői és ezek mindennapi alkalmazása:

 • Önmagunkra figyelés – Vigyázz magadra, tegyél magadért! 
 • Bizalom építése, fenntartása – Dolgozz a bizalomért! – kapcsolódó videó
 • Vezetői attitűdök átültetése a táv-vezetés mindennapjaiba – Mutass vezetői attitűdöt!
 • Az együttműködés kereteinek (újra) definiálása – Szerződj újra a csapatoddal új típusú együttműködésre
 • Egyértelmű feladatkiadás és visszajelzés – Támassz világos elvárásokat!
 • Fejlődés, fejlesztés, innováció lehetőségei – Vedd észre a fejlődés, kísérletezés lehetőségét!

TRÉNING MÓDSZERTANA

Online képzéseinket igazítva az online tanulás sajátosságaihoz, kihasználva az online tér nyújtotta lehetőségeit, az alábbi felépítéssel ültetjük át a digitális térbe:

 1. Bevezető, ráhangoló, témaelőkészítő anyagok (pl. videók, cikkek) küldése önálló megtekintésre, olvasásra
 2. Online interaktív képzés – tapasztalatcsere, tanulságok, gyakorlati példák feldolgozására
 3. Egyéni feladatmegoldások
 4. Egyéni konzultációk

VEZETŐ KÉPZÉS IDŐTARTAMA

 3×1.5 óra online jelenlét és közte 2×1.5 óra önálló feldolgozás és végül 2×60 perc tanulópárokban való munka szakértőnk közreműködésével

TRÉNERÜNK:

Regionális HR vezetői tapasztalattal rendelkező, vezető tréner. Szakterülete a junior és szenior vezetők és HR szakemberek mentorálása, szakmai támogatása egyéni és szervezeti szinten. Közgazdász alapvégzettsége mellett Action Learning Team Coach ICF nemzetközi akkreditációval, tréner-team coach facilitátor, Integratív coach, Okleveles Myers-Briggs Type Indicator® Step I és Step II Facilitátor, vállalati belső Executive coach. Különböző természetű vezetői tapasztalatai javát ötvözi a programban. Az élethosszig tartó tanulás, folyamatos fejlődés híve és hirdetője.

Visszajelzések trénerünkről általa tartott Vezető képzés kapcsán:

 • sok személyes, gyakorlati példa
 • lényegre törő, érthető témák, tananyag
 • felkészült, hiteles tréner
 • jó hangulatú tréning, sok interaktivitással
 • inspiráló beszélgetések, építő kritika

Érdeklődés további információkról

Kérjük, hogy az alábbi mezők kitöltésével minél pontosabban írják le elképzelésüket, kérésüket. A cégre és igényre vonatkozó mezők kitöltése nem kötelező, ám több információ birtokában pontosabb választ tudunk adni. Az információkérés nem minősül ajánlatkérésnek.
Információkérése a TréningPartner Kft. központi e-mailcímére érkezik, amelyhez csak munkatársainknak van hozzáférése. Az adatok kezelésére adatkezelési tájékoztatónk vonatkozik.

Kapcsolattartó adatai
pl. 06704160699
* szükséges a kitöltése az információkéréshez