Bemutatkozás

A TUDÁS = VERSENYELŐNY
ÉS A LEGGYORSABBAN MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS

2787

tréning résztvevő

315

megvalósult tréning

90

kg elfogyasztott pogácsa

99

% elégedett ügyfél

STABIL HÁTTÉR

A társaság tulajdonosi háttere széleskörű ismeretekkel rendelkezik a tréning – coaching üzletágban, de jelentős előnye, hogy nem trénerként, coachként szerzett ismereteket, hanem sok éve folyamatosan e tevékenység piaci értékesítésében.

Ez teszi lehetővé, hogy partnerei számára mindig az igényeknek leginkább megfelelő szakemberek bevonásával tegyen ajánlatot.

KÜLDETÉS & ÉRTÉK

A XXI. század elejére már mindenki által ismert közhellyé vált az a tény, hogy a piaci versenyben mindenekelőtt a vállalkozások birtokában lévő tudás,ismeret, készség a legfontosabb versenyelőny. Ezért tekinti a TréningPartner küldetésének azt, hogy partnereinek olyan tudást kell rendelkezésére bocsátania, ami számukra versenyelőnyt jelent.

Ebből következik értékrendje is. Minthogy a tudás, a szükséges ismeretek, az elsajátítandó készségek köre folyamatosan átalakul, a TréningPartner számára is kötelező az innováció, a kreativitás, a képzési portfóliónk, szolgáltatásaink folyamatos bővítése, frissítése, olyan új ismeretek beépítése a képzési anyagokba, amelyekkel partnereink valóban rendelkezni fognak versenyelőnnyel.

RUGALMASSÁG

Ennek megfelelően pozícionáltuk magunkat: nem nagy, hanem jó, sőt prémium színvonalú szolgáltató kívánunk lenni, képzési gyár helyett inkább kézműves manufaktúra, ahol van helye a testreszabott, az igényekhez kialakított szolgáltatáscsomag összeállításának. Egy – egy képzés kialakításakor szívesen veszünk részt előzetes mérések alkalmazásában, amely ahhoz ad segítséget, hogy mire van leginkább szükség.


Vállalkozásunk méretéből kifolyólag, árainkat is rugalmasan tudjuk kialakítani. Tapasztalataink szerint nagy versenytársainknál sok esetben épp a méret okozza a Megbízók számára kedvezőtlen ajánlat kialakítását. Ezen túlmenően vállalunk garanciát is az általunk szervezett képzésekre, amely szintén ismeretlen ezen a piacon. Mi azonban bízunk magunkban. Egy körültekintően kiválasztott képzés, vagy képzéssorozat, amelyet a szükségletekhez igazítottan kiválasztott trénerek tartanak, akik maguk is azonosulnak a „tudás=versenyelőny” filozófiájával, miért is végeznének rossz munkát?


Sokan vannak, akik már beszámolhatnak a velünk végzett közös munkáról. Büszkék vagyunk, hogy referenciaként hivatkozhatunk rájuk, és köszönjük bizalmukat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhessen aktuális nyílt képzéseinkről, egyedi akcióinkról vagy hasznos tartalmainkról.

Kövessen minket
Felnőttképzési nyilvántartási szám:

B/2020/000718

Információs linkek